logo

Vakantie in Bungalowpark Bok Garderen

Een bungalow bij Bungalowpark Bok

Vakantie Bungelowpark Bok Garderen

Naast het fotograferen van bruiloften vind ik het natuurlijk fijn om er met mijn gezin op uit te gaan. Maar ook tijdens de zomervakantie vind ik het leuk om wat mooie foto’s te schieten. Om het met zelf makkelijk te maken laat ik dan wel mijn zware camera’s thuis en maak ik al mijn foto’s om mijn Leica M (type 240) met 2.0/35mm lens.

In onderstaande slideshow heb ik een selectie van de leukste vakantiefoto’s verwerkt.

Dit jaar hebben we gekozen voor een bestemming om de hoek. Bungalowpark Bok is gelegen in het bos aan de rand van het pittoreske dorp Garderen.  Hoewel ik ook woonachtig ben in Garderen, heb je hier toch het gevoel echt op vakantie te zijn. Je bevind je midden in de natuur. Je hoeft er dan ook niet raar van op te kijken als er ineens een eekhoorn je huisje binnen loopt opzoek naar een paar pinda’s.

Bok's Bungalowpark Garderen

We troffen het qua weer. Ik denk dat het zo’n beetje de mooiste dagen van deze zomer waren. De kinderen vermaakte zich super op het park. Jente, de oudste fietste de hele dag rond, en was vaak te vinden in de speeltuin en op de trampoline. De jongste, Sanne kroop de hele dag op haar billen rond voor het huisje – en versleet zo in een paar dagen tijd een hele partij aan broekjes en leggings – maar ging ook graag mee naar de trampoline, de zandbak en de grote legoblokken.Spelen bij Boshuis Drie

We zijn deze vakantie heerlijk wezen wandelen en fietsen en ook een bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen mocht niet ontbreken. Daarnaast zijn we een paar keer heerlijk uiteten geweest, wezen winkelen in Garderen en hebben de kinderen lekker in het zand kunnen spelen op het Kootwijkerzand. Een mooie zandverstuiving vlak bij Kootwijk.

Bok's Bungalowpark Garderen

Ik kom zelf eigenlijk sinds mijn geboorte bij Bungalowpark Bok, een park dat gerund wordt door de familie Bok.  Als kind kwam ik daar uiteraard met mijn ouders, maar ook mijn moeder kwam er al als kind. Dit was de eerste keer dat ik er met mijn gezin heen ging, vermoedelijk niet de laatste keer. Het charmante park waar je heerlijk van de rust kunt genieten is een echte aanrader voor wie er echt even uit wil.

Bok's Bungalowpark Garderen

De vakantie is weer voorbij en de bruiloften staan weer voor de deur. Vol energie sta ik weer te popelen om aan het fotograferen te gaan. Maar ondertussen genieten we na van de heerlijke zomer.

Spielderbos Garderen

Heb je ook zin in een vakantie midden op de Veluwe bij Bungalowpark Bok?

Hun website vind je hier:  Bungalowpark Bok Garderen
Fotografie: Roy van Kleef Weddingreport.nl

Wil je ook Roy als fotograaf?

Trouwfotograaf Roy van Kleef is beschikbaar in héél Nederland. Neem contact met hem op via info@weddingreport.nl of kijk op zijn website Weddingreport.nl voor nog veel meer mooie voorbeelden van trouwreportages. Hij komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vakantie Bungelowpark Bok Garderen

Naast het fotograferen van bruiloften vind ik het natuurlijk fijn om er met mijn gezin op uit te gaan. Maar ook tijdens de zomervakantie vind ik het leuk om wat mooie foto’s te schieten. Om het met zelf makkelijk te maken laat ik dan wel mijn zware camera’s thuis en maak ik al mijn foto’s om mijn Leica M (type 240) met 2.0/35mm lens.

In onderstaande slideshow heb ik een selectie van de leukste vakantiefoto’s verwerkt.

Dit jaar hebben we gekozen voor een bestemming om de hoek. Bungalowpark Bok is gelegen in het bos aan de rand van het pittoreske dorp Garderen.  Hoewel ik ook woonachtig ben in Garderen, heb je hier toch het gevoel echt op vakantie te zijn. Je bevind je midden in de natuur. Je hoeft er dan ook niet raar van op te kijken als er ineens een eekhoorn je huisje binnen loopt opzoek naar een paar pinda’s.

Bok's Bungalowpark Garderen

We troffen het qua weer. Ik denk dat het zo’n beetje de mooiste dagen van deze zomer waren. De kinderen vermaakte zich super op het park. Jente, de oudste fietste de hele dag rond, en was vaak te vinden in de speeltuin en op de trampoline. De jongste, Sanne kroop de hele dag op haar billen rond voor het huisje – en versleet zo in een paar dagen tijd een hele partij aan broekjes en leggings – maar ging ook graag mee naar de trampoline, de zandbak en de grote legoblokken.Spelen bij Boshuis Drie

We zijn deze vakantie heerlijk wezen wandelen en fietsen en ook een bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen mocht niet ontbreken. Daarnaast zijn we een paar keer heerlijk uiteten geweest, wezen winkelen in Garderen en hebben de kinderen lekker in het zand kunnen spelen op het Kootwijkerzand. Een mooie zandverstuiving vlak bij Kootwijk.

Bok's Bungalowpark Garderen

Ik kom zelf eigenlijk sinds mijn geboorte bij Bungalowpark Bok, een park dat gerund wordt door de familie Bok.  Als kind kwam ik daar uiteraard met mijn ouders, maar ook mijn moeder kwam er al als kind. Dit was de eerste keer dat ik er met mijn gezin heen ging, vermoedelijk niet de laatste keer. Het charmante park waar je heerlijk van de rust kunt genieten is een echte aanrader voor wie er echt even uit wil.

Bok's Bungalowpark Garderen

De vakantie is weer voorbij en de bruiloften staan weer voor de deur. Vol energie sta ik weer te popelen om aan het fotograferen te gaan. Maar ondertussen genieten we na van de heerlijke zomer.

Spielderbos Garderen

Heb je ook zin in een vakantie midden op de Veluwe bij Bungalowpark Bok?

Hun website vind je hier:  Bungalowpark Bok Garderen
Fotografie: Roy van Kleef Weddingreport.nl

Wil je ook Roy als fotograaf?

Trouwfotograaf Roy van Kleef is beschikbaar in héél Nederland. Neem contact met hem op via info@weddingreport.nl of kijk op zijn website Weddingreport.nl voor nog veel meer mooie voorbeelden van trouwreportages. Hij komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *