logo

Trouwfoto’s door Roy van Kleef

Portfolio bruidsfotografie

Een aantal voorbeeld foto's

Bekijk hieronder mijn portfolio. Hierin laat ik de diversiteit van mijn werk zien. Ook komt de journalistieke manier van fotograferen in de trouwfoto’s duidelijk naar voren. In een foto probeer ik meer te laten zien dan alleen een registratie van het moment. Ik wil dat mijn trouwfoto’s een verhaal vertellen.

Dit is natuurlijk slechts een kleine greep van door mij gemaakte trouwfoto’s. Meer voorbeelden vind je o.a. in mijn blog. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek laat ik zien hoe een complete trouwreportage er in een album uitziet. Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Voorbeeld albums

Ik hoop dat mijn portfolio van trouwfoto’s jullie een goed kijkje heeft gegeven in mijn stijl van fotograferen. Natuurlijk worden er op een dag veel meer foto’s gemaakt. Daarom laat ik zoals ik zei in het vrijblijvend gesprek voorbeelden zijn van complete trouwalbums. Een trouwalbum is overigens optioneel, dus als jullie zelf een album willen maken mag dat natuurlijk ook.

Daarnaast bespreken we tijdens het voorgesprek uitgebreid jullie wensen qua trouwfoto’s. Zo kan mijn manier van werken optimaal worden afgestemd op jullie dag. Mochten er vragen zijn laat dat dan gerust even weten. Ik sta voor jullie klaar, om te helpen jullie dag een dag om nooit te vergeten te maken. Met mooie trouwfoto’s die het hele verhaal vertellen als herinnering.
Mijn dank gaat uit naar de bruidsparen die toestemming hebben gegeven om hun foto’s in dit portfolio op te nemen.

Een aantal voorbeeld foto's

Bekijk hieronder mijn portfolio. Hierin laat ik de diversiteit van mijn werk zien. Ook komt de journalistieke manier van fotograferen in de trouwfoto’s duidelijk naar voren. In een foto probeer ik meer te laten zien dan alleen een registratie van het moment. Ik wil dat mijn trouwfoto’s een verhaal vertellen.

Dit is natuurlijk slechts een kleine greep van door mij gemaakte trouwfoto’s. Meer voorbeelden vind je o.a. in mijn blog. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek laat ik zien hoe een complete trouwreportage er in een album uitziet. Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Voorbeeld albums

Ik hoop dat mijn portfolio van trouwfoto’s jullie een goed kijkje heeft gegeven in mijn stijl van fotograferen. Natuurlijk worden er op een dag veel meer foto’s gemaakt. Daarom laat ik zoals ik zei in het vrijblijvend gesprek voorbeelden zijn van complete trouwalbums. Een trouwalbum is overigens optioneel, dus als jullie zelf een album willen maken mag dat natuurlijk ook.

Daarnaast bespreken we tijdens het voorgesprek uitgebreid jullie wensen qua trouwfoto’s. Zo kan mijn manier van werken optimaal worden afgestemd op jullie dag. Mochten er vragen zijn laat dat dan gerust even weten. Ik sta voor jullie klaar, om te helpen jullie dag een dag om nooit te vergeten te maken. Met mooie trouwfoto’s die het hele verhaal vertellen als herinnering.
Mijn dank gaat uit naar de bruidsparen die toestemming hebben gegeven om hun foto’s in dit portfolio op te nemen.