logo

Trouwfotograaf Over mij Roy van Kleef Bruidsfotograaf

Over mij, Trouwfotograaf Roy van Kleef

Mijn naam is Roy van Kleef, trouwfotograaf. In 2002 begon ik naast mijn studie aan de fotovakschool bruiloften te fotograferen.

Portret bruidsfotograaf Roy van Kleef

Mijn passie

Ik merkte al snel dat dat mijn hart bij trouwfotografie lag. Als trouwfotograaf moet je echt van alle markten thuis zijn. Je moet goede portretten kunnen maken maar ook journalistiek kunnen werken. Daarnaast moet je snel kunnen anticiperen en oog hebben voor de details van de dag. Het moet je passie zijn om met mensen te werken.

Als trouwfotograaf ben je een dienstverlener. Elke bruiloft realiseer ik me dat opnieuw. En daarom is voor mij ieder bruidspaar, het belangrijkste bruidspaar wat ik ooit had. Dat gevoel wil ik ze ook geven en zo zal ik ook iedere bruiloft benaderen om het maximale eruit te halen.

Ik nodig jullie graag uit om mijn site verder te bekijken. En vergeet niet een kijkje te nemen in het portfolio

Awards

In de afgelopen jaren heb ik als trouwfotograaf meerdere awards gewonnen. Waaronder de Brons Award 2017 van het Master Photographers Network. Verder heb ik diverse awards gewonnen bij de Masters of Dutch Wedding Phtography, het Artistic Guild of the Wedding Photojournalist Association, de Wedding Photojournalist Association. Bij de Bruids Foto Award heb ik diverse eervolle vermeldingen gewonnen. Daar ben ik natuurlijk super trots op, maar eigenlijk is er voor mij als trouwfotograaf maar één ding wat echt telt. Een tevreden bruidspaar!

Zelf ben ik overigens ook getrouwd. Samen met mijn vrouw Linda heb ik twee geweldige dochters. Af en toe pakken we samen het trouwalbum erbij, en vertellen we onze dochters over onze bruiloft.

Roy van Kleef, trouwfotograaf.

Over mij, Trouwfotograaf Roy van Kleef

Mijn naam is Roy van Kleef, trouwfotograaf. In 2002 begon ik naast mijn studie aan de fotovakschool bruiloften te fotograferen.

Portret bruidsfotograaf Roy van Kleef

Mijn passie

Ik merkte al snel dat dat mijn hart bij trouwfotografie lag. Als trouwfotograaf moet je echt van alle markten thuis zijn. Je moet goede portretten kunnen maken maar ook journalistiek kunnen werken. Daarnaast moet je snel kunnen anticiperen en oog hebben voor de details van de dag. Het moet je passie zijn om met mensen te werken.

Als trouwfotograaf ben je een dienstverlener. Elke bruiloft realiseer ik me dat opnieuw. En daarom is voor mij ieder bruidspaar, het belangrijkste bruidspaar wat ik ooit had. Dat gevoel wil ik ze ook geven en zo zal ik ook iedere bruiloft benaderen om het maximale eruit te halen.

Ik nodig jullie graag uit om mijn site verder te bekijken. En vergeet niet een kijkje te nemen in het portfolio

Awards

In de afgelopen jaren heb ik als trouwfotograaf meerdere awards gewonnen. Waaronder de Brons Award 2017 van het Master Photographers Network. Verder heb ik diverse awards gewonnen bij de Masters of Dutch Wedding Phtography, het Artistic Guild of the Wedding Photojournalist Association, de Wedding Photojournalist Association. Bij de Bruids Foto Award heb ik diverse eervolle vermeldingen gewonnen. Daar ben ik natuurlijk super trots op, maar eigenlijk is er voor mij als trouwfotograaf maar één ding wat echt telt. Een tevreden bruidspaar!

Zelf ben ik overigens ook getrouwd. Samen met mijn vrouw Linda heb ik twee geweldige dochters. Af en toe pakken we samen het trouwalbum erbij, en vertellen we onze dochters over onze bruiloft.

Roy van Kleef, trouwfotograaf.