logo

Over mij

Over mij

In 2002 begon ik naast mijn studie aan de fotovakschool bruiloften te fotograferen. Ik merkte al snel dat het fotograferen van bruiloften echt iets voor mij was. Als trouwfotograaf moet je echt zo'n beetje van alle markten thuis moet zijn. Je moet immers goede portretten kunnen maken, journalistiek kunnen werken, snel kunnen anticiperen, technisch goed onderlegd zijn en óók oog hebben voor de details van de dag.

Eén van de belangrijkste dingen als trouwfotograaf dat het je passie moet zijn om met mensen te werken en je geheel in dienst te stellen van het bruidspaar. Als trouwfotograaf ben je een dienstverlener. En net als wanneer je in de horeca werkt, is het belangrijk dat de ervaring van de klant niet alléén draait om de smaak van dat kopje koffie, of in het geval van de fotograaf om de mooie foto. Het gaat om de totale beleving van de dag. Elke bruiloft realiseer ik me dat opnieuw. En daarom is voor mij ieder bruidspaar, het belangrijkste bruidspaar wat ik ooit had. Dat gevoel wil ik ze ook geven en zo zal ik ook iedere bruiloft benaderen om het maximale eruit te halen.

 

Awards

In de afgelopen jaren heb ik meerdere awards gewonnen. Waaronder de Brons Award 2017 van het Master Photographers Network en diverse awards bij de Masters of Dutch Wedding Phtography, het Artistic Guild of the Wedding Photojournalist Association, de Wedding Photojournalist Association en  diverse eervolle vermeldingen bij de Bruids Foto & Film Award. Daar ben ik natuurlijk super trots op, maar eigenlijk is er voor mij maar een ding wat echt telt, een tevreden bruidspaar! Zelf ben ik overigens ook getrouwd en hebben we twee geweldige dochters. Ik kan niet wachten tot ze oud genoeg zijn, om ze te vertellen over hoe onze grote dag was en ze het trouwalbum te laten zien.

 

Statistisch bekeken

Mijn motivatie

Mensen, creativiteit en enthousiasme100%

Mijn camera's

Canon 5D III67%

Leica M24033%

Mijn computers

Apple80%

Windows20%